6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Lara Fabıan rüzgarı

BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '49. Uluslararası Bursa Festivali', dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian'ı ağırladı. 'Je t'aime' adlı şarkısıyla tüm dünyada gönüllere taht kuran ünlü sanatçı, sahne performansıyla herkesi mest etti.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran Bursalı hayranlarına müzik ziyafeti veren Lara Fabian, sahneye alkışlar eşliğinde çıktı. Fransızca şarkıları seslendirdiği albümleriyle Avrupa'nın en çok satan şarkıcıları arasında yer alan sanatçı, müziğinin evrensel diliyle Bursalıları etkiledi. Sahne performansı ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Fabian, konserinde en çok bilinen şarkısı 'Je t'aime' ile 'The Wind', 'Mahogany', 'Angel', 'La Difference', 'Bambina', 'Grande', 'Alfonsina' ve 'Humana' isimli şarkılarını seslendirdi.

İtalyanca, Fransızca ve İngilizce'ye hakimiyeti ile dikkat çeken sanatçı, Bursa'da sevenlerine Türkçe teşekkür etti. Bursa'da müzik şölenine adını yazdıran Lara Fabian'ı Ankara'dan gelen fanları da yalnız bırakmadı.

Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez, Lara Fabian'a çiçek ve çini tablo armağan etti.

BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI
BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI
BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI
BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI
BURSA'DA LARA FABIAN RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 10:57:04
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 14:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?