3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Leman Sam'dan Bozbey'e övgü

Ünlü sanatçı Leman Sam, Bursa siyasi tarihinde bir ilke imza atarak 3. dönem belediye başkanlığına seçilen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek tebrik etti.

Nilüfer Belediyesi, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin birlikte düzenlediği “Aydınlarla Yüz Yüze” söyleşilerine katılmak için geldiği Bursa’da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret eden ünlü sanatçı Leman Sam, Bozbey’e övgüler yağdırdı. Bozbey’in sanata ve sanatçıya verdiği değerin yanı sıra Nilüfer’de tüm Türnkiye’ye örnek olan projelere imza attığını söyleyen Leman Sam, “Biz sanatçılar arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeri başkadır. Seçimin ertesi günü ilk merak ettiğim şey Nilüfer Belediyesi ve Dikili Belediyesi’nin seçimi kazanıp kazanmadığı oldu. Hatta telefon trafiği ile sanatçı dostlarımız arasında bile bunu konuşur olduk. Ne mutlu ki Nilüferliler Sayın Mustafa Bozbey’in hak ettiği değeri göstermişler ve Bursa siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 3. dönem başkan seçmişler” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonlarına katılmaktan keyif aldığını ve 22-24 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 5. gerçekleştirilecek Leylek Şenliği’ne de katılmak istediğini söyleyen sanatçı, “Kısa süre önce öğrendim ki Nilüfer Belediyesi’nin sınırları dahilinde olmamasına rağmen Eskikaraağaç’da yapılan çalışmalarla leyleklere sahip çıkması bir hayvan dostu olarak beni çok mutlu etti. Daha önceki yıllarda geldiğimdede Nilüfer’deki modern Hayvan Hastanesi ve Oteli’ni ziyaret etmiştim. Orası da son derece nezih. Nilüfer’i gezerken kurduğum hayal tüm Türkiye’nin Nilüfer gibi olmasıdır. Böylesi modern, güzel ve nezih bir kent yarattığı için Başkanımız Mustafa Bozbey’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Nilüfer’de 10 yıldır “önce insan” ilkesi ile çalıştıklarını belirterek, “Bizler önce insan dedik, ama Nilüfer’de yaşayan tüm canlılar bizler için çok değerli. 5 yıldır gerçekleştirilen Leylek Şenliği'ni bu yıl uluslararası arenaya taşımaya çalışıyoruz. Bu güzel organizasyonda hayvanları seven onlar için her türlü fedakarlığa hazır olan Sayın Leman Sam’ı da şenlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?