4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Leroy Merlin Bursa'da mağaza açacak

LEROY MERLIN'İN İLK MAĞAZASI BURSA'YA

Avrupa'nın ikinci en büyük yapı marketi Leroy Merlin, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'ya açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'deki ilk mağazayı Bursa'ya açacağını belirten Leroy Merlin Türkiye Genel Müdürü Pascal Lefebvre, şirketin Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna ve Romanya'da da mağaza açmayı planladığını dile getirdi. Leroy Merlin'in dünya çapında 58 bin kişiyi istihdam ettiğini kaydeden Lefebvre, insan faktörünün şirket açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Leroy Merlin'in Bursa mağazasında 220 kişiyi istihdam edeceklerini vurgulayan Lefebvre, yapı marketindeki tüm malzemelerin Bursa ve çevresinden geleceğinin

altını çizdi. Müşterilerinin ağırlıklı olarak Bursa ve çevresinden olduğunu kaydeden Lefebvre, "Stratejik ve başarı için müşteri odaklı hizmet veriyoruz. Türkiye'deki müşterilerimizin Bursa ve çevresinden olmasından dolayı buraya mağaza açmayı tercih ettik. Şu an hazırlık aşamasındayız. Ben 8 aydır Türkiye'yi tanıyorum. En kısa sürede Türkiye'de çok farklı yenilikler üreteceğiz" dedi.

1923te kurulan Leroy Merlin'in Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Rusya, Çin, Yunanistan ve İtalya'da faaliyet gösterdiğini kaydeden Lefebvre, şirketin 2008 cirosunun 10,2 milyar avro olduğunu söyledi.

Leroy Merlin, Bursa'dan sonra İstanbul ve Ankara'da da mağaza için yer arayışlarına başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 10:20:00
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 10:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?