2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Levent Kızıl'dan Oyak Renault'ya sitem

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, hafta sonunda kendi sahalarında karşılaşacakları Gençlerbirliği'ni yenerek çıkışa geçeceklerini söylerken, iki hafta boyunca takımı küfür etmeden destekleyen taraftarlardan da sezon sonuna kadar böyle devam etmelerini istedi. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde aylık olağan değerlendirme toplantısı düzenleyen Başkan Levent Kızıl, iki hafta boyunca takımı küfür etmeden destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Kötü tezahürata 250 bin YTL ceza verildiğini hatırlatan Başkan Kızıl, "Taraftarımız, küfürsüz, sonuna kadar, coşkulu tezahürat yapsın. Kayseri Erciyesspor maçında 3-5 kendini bilmez bir pankart asmıştı. O pankartı kaldırttık. Gözlemciye de bu konuyu hemen aktardık. Federasyon bundan dolayı cezaları açıklarken, buna da bir yaptırım uygulayacaktır. Konyaspor'un durumuna düşmeyelim. Hafta sonu coşkulu taraftarımızın önünde Gençlerbirliği'ni yenerek çıkışa geçeceğiz. Bursaspor, ligde hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Ankaragücü maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Başkan Kızıl, "Kayseri Erciyesspor karşısında çok iyi bir performans sergiledik. Ama bir türlü beklediğimiz golü bulamadık. Hocamızla yaptığımız görüşmelerden sonra gol bölgelerindeki eksikliği gidermek için her takımın kadrosunda görmek istediği Zafer Biryol'u renklerimize bağladık. Bu takım hepimizin takımı. Hepsi özveriyle çalışıyor. Bu sefer iddialı konuşuyorum" ifadelerini kullandı. 

Yeşil-beyazlı takımı sıfırdan oluşturduklarını kaydeden Başkan Kızıl, "26 kişilik kadromuzun minimum değeri 10 milyon dolardır. Bu takımı sıfırdan oluşturduk. Büyükşehir Belediyesi'nin büyük desteğini gördük. Bursaspor'un reklamlardan kazandığı, alacaklar hariç 2.7 trilyon. Ama iyi niyetimize rağmen Oyak Renault bizi görmezden gelmektedir. Taraftarımızın bundan haberi olsun. Bursaspor'a Tofaş kadar yardım yapmadılar. Bursaspor'a destek olanları ve olmayanları taraftarımız bilsin. Bu konu nasıl anlaşılırsa anlaşılsın" ifadelerini kullandı.
Öte yandan DSP Bursa İl Teşkilatı, Bursaspor yönetimini ziyaret ederek, desteklerinin devam edeceğini bildirdi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2006 Cuma 23:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?