6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Lisede dayak iddiası yargıya taşındı

TELEFONLA KONUŞAN ÖĞRENCİYE MÜDÜR DAYAĞI

Bursa'da, bina içerisinde cep telefonuyla görüşen öğrencinin müdür yardımcısı tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Olay, 29 Mart 2010 tarihinde Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde meydana geldi. Okul giriş kapısında nöbetçi olan 11/E sınıfı öğrencisi Mustafa Alper Gürsoy (17), öğle saatinde koridorda telefonundaki çağrılara baktığı sırada Müdür Yardımcısı A.K. tarafından fark edildi. Gürsoy, telefonu çaldıran ağabeyini geri aramak istediği sırada, "Sen bu saatte burada ne yapıyorsun? Niye nöbet yerinde değilsin?" diyen müdür yardımcısının kendisine tokat attığını iddia ederek, "Kendisine, 'Hocam bana niye vuruyorsunuz, bu

kadar arkadaşımın içinde ayıp olmuyor mu?' deyince beni kolumdan sürükleyerek odasına götürdü. Burada kapıyı kilitleyip elimden telefonu almak istedi. Telefonu vermemekte direnince tekme tokat beni dövdü. Elinden kaçarak kurtuldum. Olayı babam ve ağabeyime haber verdim" dedi.

Kardeşinin araması üzerine okula giden eczacı Tolga Serdar Gürsoy da konuşmak istediği müdür yardımcı A.K.'nin boğazına sarıldığını önü sürdü.

Alper Gürsoy'un Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yapılan muayenesinde; sol yanak üzerinde sıyrık ve kızarma, her iki elde yüzeysel sıyrık ve ayaklarında ise morluklar olduğu belirlendi. Doktor raporunun ardından Çarşı Polis Merkezi'ne giden ağabey-kardeş, müdür yardımcısından şikayetçi oldu. Ardından Cumhuriyet Savcılığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulanan kardeşler, bu sefer de okul yönetimi tarafından üstü kapalı biçimde tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Öğrencisini darp ettiği ileri sürülen müdür yardımcı ise "Öğrencinin elinden telefonu almak istedim. Bu sırada bir tartışma oldu. Olayla ilgili ben de rapor aldım. Ben de öğrenciden şikayetçiyim" diye konuştu.

TELEFONLA KONUŞAN ÖĞRENCİYE MÜDÜR DAYAĞI
TELEFONLA KONUŞAN ÖĞRENCİYE MÜDÜR DAYAĞI
TELEFONLA KONUŞAN ÖĞRENCİYE MÜDÜR DAYAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 13:39:02
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 14:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmini Vermek istemeyen bir dayak mağduru IP: 78.176.201.xxx Tarih : 11.02.2011 01:22:48

Bu eğitimci adı altında okulda vahşet yaşatan adamın ılk vukuatı degıl burdan herkese sesleniyorum bu v e bunun gıbı egıtım kasaplarının meslekten atılması lazım.WC de sigara içti diye cezasını vermek yerınede öğrencilere şiddet uyguladı. Bu çağdışı adamın yaptıgı tum ısler resmiyette alper arkdasımız gıbı ortaya cıkartılabılseydı zaten su anda o koltukta deil evınde ıskemle de bıle oturamazdı.