3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Liseli genç sır oldu!

LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU

Bursa'da ağaçtan flüt yapmaya çalışırken elini kesen ve rapor almak için kaldığı okulun pansiyonundan ayrılan liseli genç bir daha geri dönmedi.

Muş'un Murat Gören köyünden 3 yıl önce Bursa'ya okumak için gelen Mehmet Durbak (17), geçen hafta çarşamba günü merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Cumhuriyet Lisesi'nin pansiyonunda kaldığı esnada flüt yapmak istedi. Lise 3. sınıf öğrencisi Durbak, tahtadan flüt yapmaya çalışırken elini kesti. Durbak, hastaneye giderek hem elini tedavi ettirmek hem de rapor alıp dinlenmek istediğini yetkililere bildirdi. Bunun üzerine pansiyon yetkilileri, genci tedavi olması için hastaneye gönderdi.

Hastaneye gideceği bahanesiyle pansiyondan ayrılan genç bir daha dönmedi. Gencin Bursa'daki ablasının yanına gittiğini tahmin eden pansiyon yetkilileri, aileye haber vermedi. Ancak bir hafta geçmesine rağmen pansiyona dönmeyen genç için meraklanan yetkililer, Durbak'ın ailesini aradı. Durbak'ın ailesi, çocuklarının yanlarına gelmediğini ve cep telefonunun da kapalı olduğunu söyledi. Bunun üzerine aile karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Liseli gencin eniştesi İlhami Bulakçıbaşı, Durbak'ın kimseyle bir meselesi olmadığını, bir anda ortalıktan kaybolmasına bir anlam veremediklerini söyledi. Kardeşinin dönmesi için dua eden abla Sadiye Bulakçıbaşı, anne ve babasının perişan olduğunu, gözyaşlarının hiç dinmediğini söyledi. Gencin yeğeni Muhammet ise, dayısını çok özlediğini ve bir an önce dönmesini beklediğini belirtti.

Lise öğrencisinin, sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta daha önce kaybolan küçük bir erkek çocuğunun resmini paylaştığı ve bulunması için bu fotoğrafı arkadaşlarına gönderdiği öğrenildi. Kaybolan gencin Bursa'da bulunan yakınları ise Durbak'tan gelecek sevinçli haberi bekliyor.

LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
LİSELİ GENCİN SIR DOLU KAYBOLUŞU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 12:08:02
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 13:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?