6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Lodos Bursa'yı vurdu!

BURSA'DA LODOS HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Bursa'da saatteki hızı 76 kilometreyi bulan lodos sebebiyle elektrik direkleri devrildi, trafik lambaları zarar gördü. Bir binanın balkonundan düşen mermer kütlesi sebebiyle park halindeki bir otomobil zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, bu gün sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos sebebiyle Yüksek İhtisas Hastanesi önünde bulunan aydınlatma direği lodosa direnemeyerek devrildi.

Yol ortasına düşen aydınlatma direği, belediye ve itfaiye ekipleri tarafından orta refüje kaldırıldı. Diğer yandan 11 Eylül Bulvarı çıkışında bulunan trafik lambaları da lodosa dayanamayarak kırıldı. Trafiği tehlikeye sokan trafik lambasına rağmen sürücüler yollarına devam etti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ardından sarkan trafik lambası belediye sisyalizasyon ekipleri tarafından onarıldı.

Lodos sebebiyle yayaların zaman zaman yürümekte güçlük çektiği görülürken, Haşim İşcan Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanından düşen mermer parçası park halindeki bir otomobilde büyük hasara sebebiyet verdi.

Meteoroloji, lodosun yarın öğle saatlerine kadar devam edeceğini ve yağış beklendiğini bildirdi. Yetkililer, hava sıcaklığının 23 dereceyi bulduğuna dikkat çekerek, soba ve kömür yakılmaması konusunda halkı ikaz etti.

BURSA'DA LODOS HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR
BURSA'DA LODOS HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 12:55:00
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 13:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?