2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

LÖSEV' den binlerce aileye yardım eli

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ramazan ayında lösemi hastalığıyla mücadele eden 2 bin aile için başlattığı kampanyada, 2 Milyon YTL yardım topladı. 

LÖSEV'in Ramazan ayında başlattığı, lösemi hastalığının maddi ve manevi yükü altında ezilen imkanları kısıtlı 2 bin aileyi "Eşya Dağıtım Şenliği"nin İstanbul'daki ilk ayağında 2 milyon YTL yardım toplandı. LÖSEV'e kayıtlı yüzlerce İstanbul ailesinin yararlandığı organizasyonda kuru gıdadan hazır giyime, oyuncaktan kırtasiyeye, temizlik malzemesinden mobilyaya birçok firmanın destekleri ile kurulan alışveriş merkezlerinde yüzlerce çeşit malzeme ailelerin beğenisine sunuldu. Aileler kendilerine verilen LÖSEV Hediye Çekleri ile bin YTL değerinde alışveriş yaptı.
2 Milyon YTL toplanan yardımın LÖSEV ailelerine dağıtılması hedeflenen kampanyanın ikinci ayağı ise 23 Eylül'de Bursa-Tüyap Fuar Merkezi'nde, 6-7 Ekim tarihlerinde ise Ankara-Anfa Fuar Salonu'nunda hayata geçirilecek. Birçok firmanın desteği ile kurulan alışveriş merkezlerinde aileler kendilerine verilecek Lösev alışveriş hediye çekleri ile alışveriş yapabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 15:36:23
Güncelleme :20 Eylül 2007 Perşembe 15:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?