3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Lunaparkta doyasıya eğlendiler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin daveti üzerine 23 Nisan kutlamalarına katılmak üzere Bursa'ya gelen Üsküplü dansçılar, lunaparkta doyasıya eğlendi.

Başkan Altepe'nin teyzesinin oğlu Kenan Yahya'nın başkanlığını yaptığı Ibepalikuqi Halk Oyunları Ekibi, Atatürk Stadyumu'nda yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öncesinde Bursa'yı gezdi. Üsküp'ten gelen 45 kişilik ekip, kentin farklı noktalarında yaptıkları gösterilerle de beğeni topladı. Dansçılar, önceki akşam ise Reşat Oyal Kültürparkı'ndaki lunaparkta doyasıya eğlendi. Hızlı trenden, ahtapota, balerinden dönme dolaba kadar tüm oyuncaklara binen gençler, heyecanlı anlar yaşarken; neşeli bir akşam geçirmenin tadını da çıkardı.

Bursa'da 23 Nisan kutlamalarına katılacak olmanın sevincini yaşayan dansçılar, kendilerini Bursa'da ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de teşekkür ettiler. Bursa'yı çok sevdiklerini ve kentin tarihi dokusundan da çok etkilendiklerini anlatan dansçılar, "Bursa'da, Üsküp'de gibiyiz. Bursa'da çok güzel bir ilgiyle karşılandık. Başkan Altepe Bursa için bir şans. Kendisi bizlere çok yakın davrandı. Bursalılar, başkanlarının değerini bilmeli" diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?