3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

M. Kemalpaşa'da vahşet!

Katil zanlısı olduğu öne sürülen üvey kuzen, genç kadının cesedini çekyatın altına gizleyip üzerine halı örterek kamufle etmeye çalıştı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 30 yaşındaki bir kadın, bilezikleri ve para için boğularak öldürüldü. Katil zanlısı olduğu öne sürülen üvey kuzen, genç kadının cesedini çekyatın altına gizleyip üzerine halı örterek kamufle etmeye çalıştı.

İddiaye göre, Ceyhun(33) ve Elmas Pirci(30) çiftinin Uğurlupınar köyündeki evine amca Mehmet Pirci’nin üvey oğlu S.D. (28) misafir olarak geldi. Ceyhun ve Elmas Pirci çiftinin köydeki evlerinde 10 gün misafir kalan işsiz evli ve 2 çocuk babası S.D. sabah saat 07:30 da ev sahibi Ceyhun Pirci’nin ise gitmesinin ardından akrabası Elmas Pirci’yi etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını bağladı.

Daha sonra genç kadının boğazını eşarpla sıktıktan sonra boğarak öldürdüğü öne sürülen S.D., genç kadının kolundaki bilezikleri, boynundaki altınları, küpeleri ve evde bulunan 3 bin TL'yi aldı.

Öldürdüğü genç kadının cesedi üzerine halı örterek çekyatın altına saklayan cinayet zanlısı, olay yerinden kaçarak Bursa’nın Gemlik ilçesi Selçukgazi köyüne gitti. Akşam saatlerinde işyerinden eve gelen Ceyhun Pirci karısını evde bulamayınca, iftar saatine kadar köydeki akrabaları ve komşularında aradı.

Akrabalarıyla birlikte yeniden eve dönen genç adam, eşinin nereye gittiğini düşünürken, çekyat altında bir çift ayağın fark edilmesi üzerine genç kadının cesedine ulaşıldı. Jandarmaya haber verilmesi üzerine yapılan soruşturma neticesinde üvey babası Mehmet Pirci’nin Gemlik’e bağlı Selçukgazi köyünde yakalanan cinayet zanlısı S.D. gözaltına alındı.

Altın ve parası için cinayete kurban gittiği öne sürülen genç kadın, ikindi namazının ardından Uğurlupınar köyünde toprağa verilirken, cinayeti işlediği iddia edilen ancak suçlamaları kabul etmeyen S.D. adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 23:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?