3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Maç cinayetinde muhtara 15 yıl ağır hapis cezası

Bursa'da geçen eylül ayında 3- 2 biten Trabzonspor- Beşiktaş maçını izlediği birahanede tartıştığı kebapçı 42 yaşındaki Mesut Erten'i tabancayla vurarak öldüren muhtar 53 yaşındaki Necmettin Küçük 15 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Birlikte içki içip maçı seyreden aynı arkadaş grubundan Mesut Erten, Trabzonspor’un Beşiktaş’ı yendiği karşılaşma sonrasında Necmettin Küçük'e iddiaya göre “Sen nasıl Bursalısın. Trabzonspor’u tutuyorsun. Ya Bursalı ol veya Trabzonlu” diye sataştı. “Doğduğum şehir Trabzon, muhtarlık yaptığım kent Bursa. İki takımı da tutuyorum” diyen Necmettin Küçük daha sonra tartıştığı Mesut Erten’i üçü omuzlarına biri başına isabet eden dört kurşunla öldürdü. 

Polise teslim olan ve daha sonra tutuklanan muhtar Küçük, hakkında ‘adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan dava kapsamında yargılandığı Bursa 3 Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez yargıç karşısına çıktı. Mahkeme, suçunu itiraf eden Necmettin Küçük’ü ağır tahrik ve duruşmadaki iyi halini dikkate alarak toplam 15 yıl ağır hapis cezasına çarptırdı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 11:47:19
Güncelleme :5 Haziran 2007 Salı 11:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?