3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Macera olsun diye kaçmışlar

BURSA'DA KAYBOLAN İKİ KARDEŞ MACERA İÇİN KAÇMIŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kaybolan iki kardeş, bir gün sonra bulundu. Çocukların, macera için kaçtıklarını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Enes Aksoy (11) ve kardeşi Eray Bilal Aksoy (9), cumartesi günü Arapzade Mahallesi Mescit Sokak'taki evlerinin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Durumu fark eden ailelerinin arama çalışmaları netice vermeyince durum polise bildirildi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı sanılan kayıp kardeşleri bulmak için seferber oldu.

Pazar sabahı Aksoy ailesinin ikamet ettiği apartmanın bodrum katında da araştırma yapan polis, sonuç alamadı. Polis, baba Metin Aksoy'un çocukların terminal civarında görüldüğünü söylemesi üzerine aramaları bu bölgeye kaydırdı. Yapılan aramalarda kardeşlerden Enes Aksoy terminal yakınlarında bulundu. Sokak sokak aranan 8 yaşındaki Eray Bilal Aksoy da ihbar üzerine terminal yakınlarındaki Yunuslu Park civarında bulundu. İki kardeş kaybolduktan bir gün sonra bulunurken, çocuklarına kavuşan aile sevinç

gözyaşları döktü. Polis, ifadelerini almak üzere çocukları karakola götürdü.

 

MACERA İÇİN KAÇMIŞLAR

Enes Aksoy ve Eray Bilal Aksoy'un Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde, evden kaçma sebeplerinin macera olduğunu söyledikleri öğrenildi. İki kardeşin daha önce de iki defa evden kaçıp birinde Keramet köyündeki dedelerinin yanına, diğerinde ise Örnekköy'de yaşayan teyzelerinin yanına gittikleri bildirildi. İki afacan ailelerine teslim edildi. Çocukların geceyi terminal yakınlarında park halindeki bir traktörün kasasında geçirdikleri öğrenildi.

BURSA'DA KAYBOLAN İKİ KARDEŞ MACERA İÇİN KAÇMIŞ
BURSA'DA KAYBOLAN İKİ KARDEŞ MACERA İÇİN KAÇMIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 16:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?