4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maganda kurşunu hastanelik etti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada, 10 yaşında bir kız başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt Üçevler mevkiinde ikamet eden ve amca çocukları oldukları öğrenilen Tarık E. ile Seyit E.arasındaki husumet, dün akşam otomobil taşlama iddiasıyla kavgaya dönüştü. Tarık E. ile otomobilinin çocukları tarafından taşlandığını iddia ettiği Seyit E. arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Tarık E., üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek rasgele ateş etmeye başladı. Tarık E.'nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri Seyit E.'nin biraz ileride kavgadan habersiz oynamakta olan 10 yaşındaki kızı Sevda E.'nin kafasına isabet etti. Ağır yaralanan Sevda E., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük çocuk, buradaki müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edildi.

Olaydan sonra firar eden Tarık E., jandarmanın takibi neticesinde Alanyurt'ta suç aleti tabanca ile ele geçirildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Tarık E. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 17:55:50
Güncelleme :28 Ocak 2009 Çarşamba 17:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?