5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Magandaları ikaz etti, hastanelik oldu

Bursa'da üst geçidi kullanmayıp tellerin üzerinden atlayarak yolun karşısına geçmek isteyen 3 genci uyaran bir esnaf, sopalı ve döner bıçaklı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yalova Yolu üzeri Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı önünde meydana geldi. Kimlikleri tespit edilemeyen 18-19 yaşlarında 3 genç, ayakkabıcılar çarşısından Gençosman Postanesi tarafına Yalova yolundan geçmek istedi. Üst geçidi kullanmak yerine Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı tellerden atlamaya hazırlanan 3 genci Gençosman çarşısında ayakkabı mağazası bulunan Selahattin A. (41), geçidin yanında ölümlü kazalar meydana geldiğini bildirerek üst geçidi kullanmaları konusunda ikaz etti.

Kendilerinin uyarılmasına sinirlenen 3 genç, yolun karşısına geçmeyip uzaklaştı. Kısa bir sure sonra uzun sopalar ve döner bıçaklarını alarak geri dönen gençler, işyeri sahibi Selahattin A. ile tartışmaya başladı.

Zanlılar bir anda sopalardan sonra bellerindeki döner bıçaklarını da çekerek, Selahattin A.'ya vurmaya başladı. Ağabeyinin saldırıya uğradığını gören Orhan A. ise, şahıslara müdahale etmek istediyse de başarılı olamadı.

Kavga sırasında yere düşen Selahattin A.'nın kafasına sopayla vuran şehir eşkıyaları, kısa sürede kaçmayı başardı. Esnafın her gün korkuyla dükkanlarını açtığı söyleyen Orhan A., "Şehir eşkıyaları döner bıçaklarıyla geziyorlar, bizlerde dükkanlarımızı silahlarla mı açacağız. Bu eşkıyalara polislerin bin an önce 'dur' demesini istiyoruz. Ağabeyim, belediyenin yaptırdığı teller olmadan önce çok kişinin burada hayatını kaybetmesi sebebiyle gençleri ikaz etmek istedi. Biz iyi niyetle onların hayatlarını düşünürken canımızdan olacaktık" dedi.

Selahattin A.'nın hastaneye kaldırıldığı kavgayı kardeşi Orhan A. hafif sıyrıklarla atlattı. Polis saldırganları arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 15:49:28
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 13:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?