1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'Magazin Outlet Center' olaylı açıldı

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Ataevler semtinde yaptırdığı Basın Kültür Sarayı bünyesindeki ''Magazin Outlet Center'' ve süpermarket, törenle hizmete açıldı. Süpermarkette ilk gün ucuzluğu sebebiyle 7'den 70'e yüzlerce kişi içeri girebilmek için adeta birbirlerini ezdi. 

BGC Başkanı Nuri Kolaylı, törende yaptığı konuşmada, 30 bin metrekare alanda, içinde 55 mağaza, nikah salonu, fast foodlar ve bir süpermarketin bulunduğu bölümlerin tamamlanarak açıldığını belirtti. 

Merkezin yapımında müteahhit Ali Karasu, mimar Mithat Kırayoğlu, geçmiş dönem büyükşehir belediye başkanları Erdem Saker ve Erdoğan Bilenser, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in büyük katkıları olduğunu anlatan Kolaylı, binanın bölge için cazibe merkezi olacağını kaydetti. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Ataevler'de 7 yıl önce bir iğne alınacak işyeri bile bulunmadığını, ancak geçen sürede bölgenin örnek gösterilecek bir yer haline geldiğini bildirdi. 

Alışveriş merkezi içinde yaptırılan belediye nikah salonunun Türkiye'de bir benzerinin bulunmadığını anlatan Bozbey, ''Kazanan bölge insanı oldu. Hayırlı olsun'' diye konuştu. 

Konuşmaların ardından ''Magazin Outlet Center'' ve süpermarketin açılışı yapıldı. 

Bu arada, törenden sonra açılış nedeniyle indirim uygulaması olan süpermarkete vatandaşlar adeta akın edince izdiham yaşandı. Vatandaşlar, büyük ilgi gösterdikleri açılışta, markete girebilmek ve özel fiyatlardan yararlanabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Öte yandan, Basın Kültür Sarayı bünyesinde bulunan Basın Müzesi, kütüphane ve 300 kişilik salonun açılışının Kasım ayında yapılacağı kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 19:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?