4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Mahallelinin üst geçit isyanı

Bursa'nın Küçükbalıklı Mahallesi'nde vatandaşlar, mahallelerinden geçen çevre yoluna üst geçit yapılması için ayaklandı.

Küçükbalıklı sakinleri, zamanla büyüyen mahallenin bir bölümünün çevre yolunun altında kalması yüzünden her gün ölümle burun buruna geldiklerini söyledi. Eylem yapan vatandaşlar, mahallenin bir kısmının çevre yolunun diğer tarafında kaldığını, gerek altyapı gerekse diğer konularda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Mahalle sakinleri, okulun yolun diğer tarafında olmaması yüzünden çocuklarının her gün ışıkları müsait olmayan yoldan geçmek zorunda kaldığını kaydetti.
Mahalle sakinlerinden bir kadın, bir yıl önce çocuğu ile karşıdan karşıya geçerken kaza geçirdiklerini ve çocuğunun sakat kaldığını söyledi. Muhtarın bu konuyla hiç ilgilenmediğini belirten mahalle sakinleri, yollarının çamur içinde olduğunu, gece erken saatlerde dahi mahallede gasp olayları yaşandığını deli getirdi.

Öte yandan basın açıklamasına katılan Küçükbalıklı Mahallesi muhtar adayı Mehmet Öztürk, "Muhtar seçilirsem üs geçit yaptıracağıma söz veriyorum. Bu vaadimi notere de tasdiklettim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?