2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Makasa girdi, duvara çarptı

Bursa'da önündeki aracı sağdan geçmeye çalışan sürücü hızını alamayarak duvara çarptı. Kazada otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Hakan C. yönetimindeki 16 V 6212 plakalı otomobil, Bursa-Ankara karayolu Ulubatlı Hasan Bulvarı'nda önünde giden Ersel Ü.'nün kullandığı 16 FV 582 plakalı otomobilin dikiz aynasına, ardından Duygu K. idaresindeki 16 JKS 08 plakalı otomobile çarptı. Savrulan ve yol kenarındaki alt geçit duvarına çarparak duran 16 V 6212 plakalı otomobildeki sürücü Hakan C. ile Onur A, Mehmet İ., Cengiz S., Furkan G., ve Hasan Y., yaralandı. Araç içinde sıkışan iki genç, sağlık ve itfaiye ekiplerinin  çalışmalarıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralanan 6 genç, 3 ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Araç içersinde sıkışan sürücü için Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de seferber oldu. İtfaiye eri, araçta sıkışan sürücüyü teselli etmek için elini tutarak gence moral verdi. Öte yandan, Duygu K. ise kazanın şokunu uzun süre atlatamadı. Kazadan hemen sonra yaralılara yardım etmeye çalışan Duygu K. de ambulansla hastaneye götürüldü.

Trafikte seyir halindeyken arkasından hızla bir otomobilin geldiğini gördüğünü belirten Ersel Ü., ''Solumdan geçerken benim aracımın dikiz aynasına çarpıp önümüzde giden otomobilin sağından geçmeye çalıştı. Geçemedi, otomobile çarpıp yoldan çıktı'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2011 Çarşamba 16:24:56
Güncelleme :9 Kasım 2011 Çarşamba 16:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?