2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Makedonyalı heyetten Keskin’’e ziyaret

Marmara Bölgesi’ndeki belediyeleri incelemek için Bursa’ya gelen Makedonyalı heyet, Marmara Boğazları ve Belediyeler Birliği Başkanvekili görevini yürüten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti. 

Türkiye’ye ziyaretlerinde önce Marmara Boğazları ve Belediyeler Birlik üyeleri ile görüşen Makedonyalı konuklar, birliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İstanbul’ dan Bursa’ya gelen konukların ilk adresi Yıldırım Belediyesi oldu. Makendonya Belediyeler Birliği Başkanı Dushica Perishic, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i makamında ziyaret etti. AK Parti İl Yönetimi üyesi Şaban Sönmez ve Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Okur’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan, Başkan Özgen Keskin, birlikler arasında diyalogların başlamasından büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek, globelleşen dünyada dostlukların ön plana çıkmaya başladığını söyledi. 

Makedonya Birlik Başkanı Dushica Perishic, Yıldırım Belediye Başkanı Keskin’i ziyaret etmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Yıldırım Belediyesi’nden bir ekibi en kısa zamanda Makedonya’ya davet etti. 

Konuklarına Bursa’yı tanıtan bir kitapla birlikte çeşitli hediyeler takdim eden Keskin, misafirlere Sevgi Market ve meclis salonunun yanı sıra, belediyenin çeşitli yatırımlarını gezdirerek, bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 11:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?