4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Makedonyalı partiden AKP'ye ziyaret

Makedonya'da 5 ay önce kurulan Yeni Demokrasi Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Adnan Aziz ve belediye başkan adayları, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, seçim öncesi başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette, her iki partinin üyeleri bir birlerine yerel seçimler öncesi başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, "Önümüzde bir yerel seçim süreci var. AK Parti toplumun tüm kesimlerinin sıkıntılarına çözüm üretmek için ihtiyaçtan dolayı kuruldu. Kurulduktan 1 yıl sonra tek başına iktidar oldu. Türkiye'de biz Osmanlı bakiyesi olma sorumluluğuyla ülkeyi yönetiyoruz. Makedonya ile çok iyi ilişkilerimiz olduğunu ve bunun da devam edeceğini düşünüyorum. Bursa açısından sizinle sürekli iletişim içerisinde olmak isteriz. Makedonya'da bir tek kardeşimizin burnu kanasa, ülkemizde birçok insanın yüreği sızlar" dedi.

Yeni Demokrasi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Aziz, partileri hakkında bilgi vererek, "Partimiz 5 aydır siyasi sahnede. Genel Başkanımız eski sağlık bakanlarından birisi. Partimizi şartlara göre doğan alternatif bir partidir. Partimiz siyasi tecrübesi olan ve sivil toplum örgütlerinde faaliyet gösteren üyelerden oluşmakta. Önünüzdeki seçimlerde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 11:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?