3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Mali Müşavirler'den ziyaret

Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Meslekte Dayanışma Grubu, yeni seçilen Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

BTSO Başkan Vekili Ali Hazır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa SMMO Meslekte Dayanışma Grubu üyeleriyle ekonomik kriz hakkında fikir alışverişinde bulundu. Siyasi iradenin ekonomik krizi iyileştirmek için çıkardığı paketlerin olumlu olduğu, ancak yetersiz olduğunu ifade eden Ali Hazır, bunun devam etmesi gerektiğini söyledi. Sektörel teşvik kanununun bir an evvel çıkarılmasını isteyen Hazır, bu konunun takipçisi olduklarını kaydetti.

Muhasebecilik mesleğinin, BTSO ile bir bütün olduğunu söyleyen Ali Hazır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Meslekte Dayanışma Grubu Divan Başkanı Hüseyin Kahraman, BTSO yönetimine samimi karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Meslekte Dayanışma Grubu üyeleri Hüseyin Kahraman, Hasan Hüseyin Demir, İbrahim Kaya, İsa İleri, Selim İyizaman, Bünyamin Çolak ve Erhan Gezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi de ziyaret etti. Hüseyin Kahraman, "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Bursa'ya vereceğiniz başarılı hizmetlerden tereddüdümüz yok.

Bununla birlikte ekonominin can damarı muhasebe konusunda bizlerden istenecek katkıya her zaman hazırız. Bu dönemde belediye başkanlığına, il genel meclisi ve belediye meclisine seçilen meslek mensuplarımıza destek olacağız. Bursa SMMO gibi güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak mahalli idarelere desteğimiz artarak devam edecektir. Önümüzdeki süreçte yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz " diye konuştu.

Başkan Altepe ise, Meslekte Dayanışma Grubuna teşekkür ederek, "Sivil toplum kuruluşlarına çok önem veriyoruz. Sizlerden bilhassa mesleki konularda tavsiyelerinizi bekliyoruz. Birlikte Bursa'yı layık olduğu şekilde yönetmeye çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 13:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?