30
Nisan
2024
Salı
BURSA

Mangal keyfi kana bulandı

Bursa'da arkadaşlarıyla mangal keyfi için bir araya gelen 35 yaşındaki İhsan Tunçay, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu göğsüne aldığı tek kurşunla hayatını kaybetti.

Sosyal paylaşım sitesinde kızı ile çekindiği mutlu anların fotoğraflarını paylaştığı görülen genç baba, kendi hakkında yazdığı bilgiler bölümünde ise 'umut varsa eğer, yaşamaya değer' cümlesi dikkat çekti.

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Kaplıkaya Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tunçay ve arkadaşları hafta sonunu iyi değerlendirmek adına Kaplıkaya Isıtma Merkezi altında bulunan bir barakaya mangal keyfi yapmaya gitti. Marketten aldıkları malzemeler ile kendilerine güzel bir sofra kurmayı planlayan Tunçay ve arkadaşları bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile çekilen silah sonucu Tuncay, kimin ateş ettiği henüz belirlenemeyen kurşunla göğsünden yaralandı. Göğsüne aldığı tek kurşunla kanlar içinde yere yığılan Tunçay, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Tunçay, hayata gözlerini yumdu.

Geriye mutlu anların fotoğrafları kaldı

Yaşanan talihsiz olay sonucu hayatını kaybeden Tunçay’ın ailesi hastaneye akın ederken, geriye sadece sosyal paylaşım sitesinde kızı ile çekindiği mutlu anları fotoğrafları kaldı. Kızıyla çekindiği fotoğrafları sitede paylaşan genç adamın, kendi hakkında yazdığı bilgiler kısmında ise 'umut varsa eğer, yaşamaya değer' cümlesi dikkat çekti. Tunçay’ın kim veya kimler tarafından nasıl öldürüldüğünün belirlenmesi için cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Gözü yaşlı ailesi hastanede göz yaşları içerisinde iki tarafa koşuştururken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2013 Pazar 12:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?