3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Mansiyon ödülü getiren proje

Ulusal Bilim Sanat Olimpiyatları'na katılan Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu'nun big bang projesi mansiyon ödülüne layık görüldü.

Samsun ilinde 16-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen geleneksel Ulusal Bilim Sanat Olimpiyatları sona erdi. Bu yıl beşincisi düzenlenen Ulusal Bilim Sanat Olimpiyatları'nda, drama dalında finale kalan 21 proje arasında yer almayı başaran Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu "Big Bang" projesiyle ilk beşe giren tek devlet okulu olarak, mansiyon ödülüne layık görüldü. İlimizi Fen ve Teknoloji projesiyle başarıyla temsil eden Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencileri Meva Coşkun, Cansu Taylan, Barış Şahin, Sevgi Önder ve Özlem Bayram ödül töreninin ardından sevinçlerini danışman öğretmenleri Güler Yalçın, Hasan Kulaç, Tamer Bağır ve Okul Müdürleri Arif Savaş ile paylaştı.

Önümüzdeki yıl da düzenlenecek olan olimpiyatlara tekrar katılacaklarını ifade eden proje ekibi, daha iyi dereceleri hedeflediklerini ve şimdiden birçok dalda hazırlanmaya başlayacaklarını söylediler.

Ödül töreninde olimpiyatlara katılan okullar adına bir konuşma yapan Okulu Müdürü Arif Savaş, bu organizasyonların artarak devam etmesinin öğrencilerin proje geliştirmede yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldıracağını, eğitimde model olabilecek çalışmaların bu olimpiyatlarda ortaya çıkabileceğini belirtti ve bu etkinliğe katılan tüm okulları tebrik etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 11:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?