4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Markette kanlı hesap kavgası

Bursa'da bir market sahibi, aldıkları malların parasını ödemek istemeyip biber gazı sıkan müşterileri tarafından bıçakla yaralandı.

Olay, dün gece Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Er Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Semih Çakıcı'ya (55) ait markete giren 2 zanlı, alışveriş yaparak kasaya yöneldi. 36 liralık ürün alıp 32 lira vermek isteyen zanlılar, market sahibinin oğlu Semih Çakıcı ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken, Semih Çakıcı'nın darp edildiğini gören yeğenleri Ufuk Çakıcı, Zeki Çakıcı ve babası Sebahattin Çakıcı olaya müdahale etti. Bunun üzerine zanlılar biber gazı sıkarak Sebahattin Çakıcı'yı bacağından ve elinden bıçakla yaraladı. Aldıkları malzemeleri yere atan zanlılar, karanlıktan faydalanarak kaçmayı başardı.

Yaralanan market sahibi, olay yerine gelen 112 ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Market sahibi olayın şokunu uzun süre üzerinden atamazken, polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.
Market sahibinin yeğeni Ufuk Çakıcı, "Aldıkları biraların parasını ödemek istemediler. Biz de müdahale edince biber gazı sıktılar. Daha sonra bıçaklayıp kaçtılar" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 17:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?