3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Markette silahlı gasp dehşeti

MARKETTE SİLAHLI GASP DEHŞETİ

Bursa'da silahlı şahıs, sigara alma bahanesiyle girdiği marketin işletmecisini silahla etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 450 TL'yi alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Kültür Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Sigara alma bahanesi ile markete giren kimliği belirsiz zanlı, sigarayı aldıktan sonra belinde bulunan silahı market işletmecisi Semih E.'ye doğrulttu. Silahı ile genci tehdit eden ve kasadaki paraları isteyen zanlı ile Semih E. arasında kısa süreli arbede yaşandı. Silahlı şahıs, silahın kabzası ile gencin kafasına vurarak kasada bulunan 450 TL'yi alıp kayıplara karıştı. Olaydan

hemen sonra polisi arayan genç, uzun süre olayın şokunu yaşadı. İhbarı alan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek, çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Market işletmecisinin vermiş olduğu eşkal doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, zanlının kaçabileceği sokaklarda devriye gezdi.

Markete gelen Gasp Büro ekipleri ise gencin ifadesine başvurdu. Gözyaşları arasında ifade veren genç, polis arabasına bindirildi. Markete gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri inceleme yaparken, market etrafında toplanan meraklı kalabalık olanları izledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MARKETTE SİLAHLI GASP DEHŞETİ
MARKETTE SİLAHLI GASP DEHŞETİ
MARKETTE SİLAHLI GASP DEHŞETİ
MARKETTE SİLAHLI GASP DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 10:55:04
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 12:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?