6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Marketteki dehşetin zanlısı yakalandı

KADININ KARNINDA SAPLI KALAN BIÇAKTAKİ PARMAK İZİ ZANLIYI YAKALATTI

Bursa'da bira almaya gittiği marketi işleten kadını para ve mücevherleri için yaralayan zanlı, kadının karnında saplı kalan bıçaktaki parmak izi sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 5 gün önce Altıparmak Mahallesi 1. Fırın Sokak'ta meydana geldi. Gece yarısı 25 yaşlarında beyaz takım elbiseli bir kişi, market işleten Emriye Terzi'den (33) iki bira alarak ayrıldı. Kısa süre sonra tekrar gelen şahıs, Terzi'den bir bira daha vermesini istedi. Dolaptan bira vermek isterken bıçaklı saldırıya uğrayan Terzi, omzundan ve karnından yaralandı. Gözü dönmüş gaspçı, kadının boynundaki altın kolye, parmağındaki yüzük ile kasadaki 200 lira parayı alarak kayıplara karıştı. Karnında saplı kalan bıçakla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emriye Terzi tedavi altına alındı.

Terzi'nin karnındaki bıçakta kalan parmak izinden yola çıkan polis, zanlının kimliğini belirledi. Emriye Terzi de kendisine saldıran kişinin yaklaşık 1 haftadır markete gelip alışveriş yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis, saldırganın olay yerine yakın bir yerde oturacağını göz önünde bulundurarak evleri tek tek mercek altına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği dedektifleri, Eskişehir'de oturan Önder A.'nın (24) Çırpan Mahallesi'ndeki akrabalarının yanında 15 gündür misafir olarak kaldığını öğrenince, fotoğrafını Emriye Terzi'ye gösterdi. Terzi'nin zanlıyı teşhis etmesi üzerine, "Rambo" bıçaklı gaspçı Eskişehir'de yakalanıp Bursa'ya getirildi. Sorgulaması tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KADININ KARNINDA SAPLI KALAN BIÇAKTAKİ PARMAK İZİ ZANLIYI YAKALATTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 14:27:05
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 18:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?