4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Marmarabirlik'e Vekil desteği

TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu'nu ziyaret etti.

Milletvekili Ali Koyuncu, Marmarabirlik'in Türkiye için önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Taviloğlu'na başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Marmarabirlik'in, Avrupalılar'ın damak tadına uygun İspanyol tipi işleme tabi tuttuğu sirkeli siyah çizik zeytinin tadına bakan TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ali Koyuncu, zeytin üreticisi adına Marmarabirlik'in geldiği noktadan çok memnun olduklarını söyledi.

Koyuncu, "Marmarabirlik, Türkiye için önemli bir kuruluş. Diğerlerine baktığımızda, Tariş olsun, Fiskobirlik olsun, bu birlikler içerisinde hem kurumsallaşmış, hem de marka değeri olan bir kuruluş. Daha evvel Marmarabirlik'in gelişen, değişen ticaret ve rekabet şartları sebebiyle yenilenmeye ihtiyacı vardı. Bunun başarıldığını görmekten mutluluk duydum. Marmarabirlik'i göz bebeğimiz olarak görüyoruz. Her zaman Marmarabirlik'in ve zeytin üreticilerimizin yanlarındayız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 11:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?