3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Masa tenisi sporcuları ödüllendirildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Ferdi Masa Tenisi Personel Turnuvası’nda dereceye giren sporcular, kupa sevincini yaşadı.

Büyükşehir Belediyespor Tesisleri masa tenisi salonunda, 16-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘2. Ferdi Masa Tenisi Personel Turnuvası’, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerde çalışanlardan büyük ilgi gördü.

Turnuvaya beşer kişilik gruplarla katılan 30 sporcu, birincilik için kıyasıya yarıştı. Heyecanlı görüntülerin yaşandığı turnuvada, sporculara takım arkadaşları da tezahüratlarla destek verdi.Turnuvanın sonunda, birincilik sevincini yaşayan İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarından H. İbrahim Turna, kupasını Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç’dan aldı.

Turnuvanın ikincisi Burulaş’dan Kadir Ertürk ile turnuvada üçüncü olan BUSKİ’den Güven Uzgur, kupa ve katılım belgelerini Milli Takım ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü antrenörü Hasan Mutlu’dan aldı. Yarı finalde yarışan İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarından Aytekin Yazıcı ise dördüncülük ödülü ile katılım belgesini Belediyespor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Ercan Gülseven’in elinden aldı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, her yaşta spor yapılabildiğini göstermek amacıyla turnuvanın düzenlendiğini ifade etti. Turunç, “Yoğun çalışma temposunda çalışma arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik ortamında buluşup, personel arası kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. 7’den 77’ye her yaştan insanın spor yapmasına destek veren faaliyetlerimize yoğun ilgi gösterilmesi de sevindiriyor. Emeğimiz, amacına ulaştı. Çalışmalarımızın devamı da gelecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?