4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Masal Kapısı' beğenildi

Yer yıl 23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik vergi bilincinin yerleşmesi amacıyla düzenlenen "Masal Kapısı" isimli tiyatro oyunu, İnegöl ilçesinde Vehbi Koç İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda sahnelendi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Bursa Vergi Dairesi Grup Başkanlığı Grup Müdürleri Alirıza Akbulut, Ramazan Tekgeş ve Esat Giray, Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Necati Gedik, Gelir Uzmanı Nagihan Ekim, Servis Şefi Ahmet Bayram, İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Hayrettin Çiçek, İnegöl Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası İnegöl Temsilciliği Başkanı Hakkı Baydar ile öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, Alper Dinçer'in seslendirdiği Barış Manço şarkıları ile başladı.
Oyun öncesi bir konuşma yapan Bursa Vergi Dairesi Grup Başkanlığı Grup Müdürü Alirıza Akbulut, "Biz bu ülkeyi bu çocuklarımıza emanet edeceğiz. Onlara daha iyi bir ülke bırakmalıyız. Bunun için vergilerimizi zamanında ödemeliyiz. Buradaki çocuklarımızın gelecekte daha iyi bir ülke görme hakkı var. Bu ön sıralarda gelecekte sizler oturacaksınız. Ülkemizin geleceği için sorumluluk hissediyorsanız, tüm alışverişlerinizde fişinizi alınız" dedi.

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Necati Gedik'in kısa konuşmasının ardından söz alan İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Hayrettin Çiçek, Vergi Haftası çerçevesinde Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bu etkinliğin Türkiye'de bir ilk olduğuna işaret ederek, "Bu etkinlikler, gençlerimize verginin önemini göstermeye yöneliktir. Bu sayede vergi bilinci konusunda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından sahnelenen "Masal Kapısı" isimli tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?