4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maskeli soyguncu dehşet saçtı

Bursa'nın Kestel ilçesinde araç muayene istasyonuna giren silahlı ve kar maskeli zanlı, güvenlikçileri kelepçeleyip ağızlarını bantladıktan sonra soygun yapmak istedi. Kasayı açamayan zanlı kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 00.00 sıralarında Ankara yolu üzerinde bulunan Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu'nda meydana geldi. İddiaya göre binaya giren yüzü maskeli ve silahlı zanlı, içeride bulunan güvenlikçi Umut Ayçiçek (24) ve vardiya amir yardımcısı Aydın Tepe'yi (26) etkisiz hale getirdi.

Ayçiçek'ten kelepçelerini isteyen silahlı gaspçı, 2 şahsı birbirine kelepçeledikten sonra ağızlarını bantlayarak kasanın anahtarını aramaya başladı. Anahtarların görevlilerde olmadığını anlayan zanlı, herhangi bir şey alamadan olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Siyah bereli, boğazlı kazaklı, 30-35 yaşlarında, kahverengi gözlü ve 1.70-1.75 cm boylarındaki zanlının eşkali tüm polis birimlerine dağıtılırken, güvenlik görevlileri uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 11:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?