3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Maydaer: 'Misi turizm merkezi olacak'

Tarihi eserlerin ve turizmin ayağa kaldırılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Gümüştepe'yi eski ismiyle Misi'yi turizm merkezi yapacağının sözünü verdi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve çok sayıda partiliyle birlikte Gümüştepe Mahallesi'ni ziyaret etti. Gençler tarafından tezahüratlarla karşılanan Maydaer, ziyaret ettiği kıraathanelerde de vatandaşlardan destek sözü aldı. Vatandaşlara Misi ve Gölyazı'yı turizm merkezi yapacağını söyleyen Maydaer, iki yerleşim yerinin turist kaynacağını belirtti.

Mahalle halkının da çiceklerle karşıladığı bayan başkan adayı, yaşlıların ellerinden öperek dua aldı. Mahalle sakinleriyle bir kıraathanede oturarak çay içen Başkan adayı Yüksek Mimar Maydaer, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Sağlam bir ekiple seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Maydaer, mimarların tarihi eserlere ve turizme meraklı olduğunu, canlandırmak için de ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Bunun örneğini Misi'de göstereceklerini kaydeden Maydaer, "Misi kesinlikle turizm merkezi olacak. Bunun sözünü veriyorum. Kimseyi kötülemek gibi bir gayemiz yok. Fakat şunu iddia ediyoruz ki biz Misi'ye mevcut belediyeden daha fazla ve daha iyi hizmet edeceğiz. Daha verimli olacağız" dedi.

En çok imar konusunda sıkıntı çektiklerini anlatan Gümüştepe mahalle halkı, sahip oldukları toprakları değerlendiremediklerini, bu için gerekli çalışmaların yapılmasını beklediklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 14:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?