3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Maydaer başkan gibi karşılandı

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Merinos tren istasyonunu dolduran kadınlar tarafından başkan gibi karşılandı.

Seçim temposunun stresini atan Maydaer, kendisine sarılıp öpmek isteyen coşkulu kalabalık tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.
AK Parti belediyeciliğini görmeleri için otobüslerle Osmangazi ilçesini gezen Nilüferli kadınlarla, Merinos tren istasyonunda bir araya gelen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, başkan gibi karşılandı. Coşkulu kalabalığın tezahüratlarıyla moral bulan Yüksek Mimar Maydaer, kendisine sarılıp öpmek isteyen kadınlar yüzünden zor anlar yaşadı. Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yüksek Mimar Maydaer, seçim stresini atıp, moral depoladı. Kadınlarla birlikte, "Beraber yürüdük biz yollarda" şarkısını söyleyen Başkan Adayı Maydaer, "Nilüfer'in AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasına çok az kaldı. Biraz daha sabır" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, gördüğü coşku karşısında söylenecek tek bir şey olduğunu belirterek, "Bu manzaradan sonra hiç bir şüphem kalmadı. Nilüfer Belediye Başkanı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'e kavuşmanız için sadece 16 gün kaldı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?