4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer durdurak bilmiyor!

Bursa'nın Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki 6. seçim irtibat bürosunu coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle açan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, akşam saatlerinde Karaman Mahallesi'ndeki kahveleri gezdikten sonra 4 farklı derneğin gecesine katıldı.

Seçim tarihinin yaklaşmasıyla çalışmalarını daha da hızlandıran Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, durdurak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

Sabah saatlerinde iletişim bürosunda verdiği kahvaltıda gençlerle bir araya gelen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, daha sonra da BAL-GÖÇ üyesi kadınların 8 Mart kutlamalarına katıldı.

Ardından Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki 6. seçim irtibat bürosunu coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle hizmete açan Yüksek Mimar Maydaer, Nilüfer'de unutulan mahallelere hizmet götürmek için yola çıktıklarını anlattı. Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ile birlikte 6. seçim irtibat bürosunun kurdelesini kesen Yüksek Mimar Maydaer, "Her mahalleye eşit hizmet için yola çıktık. Kendimizi yapılmayanları yapmaya adadık. Maalesef Nilüfer'de 10 yıl boyunca sadece tabela belediyeciliği yapıldı. Ada çağdaş denilen Nilüfer'de yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, insanımızın alt yapıya ve çamursuz oyal ihtiyacı var. Bizim hedefimiz her yere eşit hizmet götürmek. Bizim adımız Adalet ve Kalkınma, Başbakanımız ise Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Büroya gelenlere projelerini anlatan Yüksek Mimar Maydaer, akşam saatlerinde de Karaman Mahallesi'ndeki kahveleri gezdi. Vatandaşlardan destek isteyen Maydaer, yapacağı hizmetleri anlattı. Daha sonra da Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Eğridereliler, Hacı Bektaşi Veli, Artvinliler ve Filibeliler derneklerinin gecelerine katılarak seçim çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 14:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?