4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer kahveleri ziyaret etti

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer seçim bürosu açtı, esnafı ve kahveleri ziyaret etti .

Coşkulu bir kalabalık tarafından tezahüratlarla karşılanan Yüksek Mimar Maydaer, "Kavuşmamıza sadece 10 gün kaldı. 30 Mart'tan sonra Nilüfer'e AK Parti belediyeciliği damgasını vuracak" dedi.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, ilçe meclis üyesi adayı Öznur Yağcı'ya ait Barış Mahallesi'nde seçim bürosunu AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte açtı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından , "İşte Nilüfer işte AK Parti", "Nilüfer seninle gurur duyuyor", "Nilüfer seninle ışıl ışıl olacak" sloganlarıyla karşılanan yüksek mimar Maydaer, "Kavuşmamıza 10 gün kaldı. Nilüfer'in hizmetle buluşması için artık sayılı günler kaldı. 30 Mart'tan sonra Nilüfer'e AK Parti Belediyeciliği damgasını vuracak. Bu seçim bürosunda bir kat daha güçleneceğiz. Yapılan anketlerde şuan lideriz. AK Parti gümbür gümbür geliyor" diye konuştu.

Dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ilerlediklerini ifade eden Başkan Adayı Maydaer, "Genci, yaşlısı, kadını, erkeği, engellisiyle hep birlikte güzel huzurlu bir yaşam sağlamaya geliyoruz. Bizler fazla konuşmayı değil icraat yapmayı severiz. Sizlere hizmet etmeye hazırız, bunun için çalışıyor, size kavuşmak için koşuyoruz" dedi.

Yüksek mimar Maydaer, seçim irtibat bürosunun kurdelesini Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik. AK Parti Nilüfer ilçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve Nilüfer ilçesi Meclis üyesi adayı Öznur Yağcı ile birlikte kesti.

Ayrıca Yüksek Mimar Maydaer, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte, Yıldırım Caddesi'ndeki esnafı da ziyaret etti. Kapı kapı dolaşarak projelerini anlatan Başkan Adayı Maydaer, destek istedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 11:31:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?