4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer pazara çıktı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Ataevler pazarını gezerek, vatandaş ve esnafın meselelerini dinledi.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Ataevler Pazarı'nı gezdi. Tek tek tokalaştığı esnafın meselelerini dinleyen Maydaer, projelerini hakkında bilgi verdi. Pazarın üzerinin kapatılmasını isteyen esnafa Maydaer, "Bu çok basit bir şey, mevcut başkan 10 yıldır bunu bile yapamadı. Biz 30 Mart'tan sonra Nilüfer'i hizmete boğacağız. AK Parti Belediyeciliği farkını göreceksiniz" dedi.

Esnafa kapalı pazar yeri projesini anlatan Yüksek Mimar Maydaer'e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Pazara çıkan vatandaşlarla da tokalaşan Başkan Adayı Maydaer, seçimlerde kendisine önce dua edilmesini, sonra da oy verilmesini istedi.AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, İhsaniye Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu miting havasında açtı. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı açılıştaki konuşması tezahüratlarla kesilen Yüksek Mimar Maydaer, "Gördüğüm bu büyük ilgi beni asla şımartmayacak. Sizlere olan sevgi ve saygım artarak devam edecek" dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, meclis üyesi adayı Abdurrahman Özaydın'ın İhsaniye Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ile birlikte açtı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan yüksek Mimar Maydaer'in bürosunun açılışı, miting havasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı açılıştaki konuşması tezahüratlarla kesilen Başkan Adayı Maydaer, seçim stresini attı. "İşte Nilüfer işte AK Parti", "Nilüfer sizinle gurur duyuyor" sloganları ile karşılanan Yüksek Mimar Maydaer, "Gördüğüm bu manzara karşısında çok heyecanlandım. Bu sevginizi asla yarım bırakmayacağım. Sizlere olan sevgi ve saygım artarak devam edecek. Kapımız hep açık olacak mütevazılığımızı elden bırakmayacağız. Çünkü bizim Başbakamınız da çok mütevazı biri" diye konuştu.

Nilüfer'de AK Parti belediyeciliği olmadığı için vaat edilen hizmetlerin maketinin yapılmasından öteye gidilemediğini ifade eden Başkan Adayı Maydaer, "30 Mart'tan sonra hizmetlerimizle geleceğiz. Biz kara verdik. Gördüğüm bu coşku sayesinde bundan ardık hiç bir şüphem kalmadı. 30 Mart sabahı, Nilüfer'i dolduran tabelaları, Hurdacılar Odası'na hediye edeceğiz" dedi.
Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ise yalancıların mumunun 29 Mart'ta söneceğini belirterek, 30 Mart'tan itibaren de Nilüfer'in ışıl ışıl olacağını ifade etti. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı törenin ardından seçim irtibat bürosunun kurdelesi, Başkan Adayı Maydaer, Milletvekili Tunçak ve AK parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve Meclis üyesi adayı Özaydın ile birlikte kesildi. Açılışa katılan misafirlere buhara pilavı ve helva ikram edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 11:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?