3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Maydaer sıkıntılara çare olacak

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gencoğlu Maydaer, ziyaret ettiği Dağ-Der üyelerine sıkıntıların çözümü için söz verdi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gencoğlu Maydaer, İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile birlikte Dağ-Der Nilüfer Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek üyeleri ile tek tek tokalaşan Maydaer, göreve geldiği takdirde yapacağı icraatları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer'de başkanlık ve meclis çoğunluğunun ayrı partilerde olmasının hizmet anlamında sıkıntılara yol açtığını ifade eden Maydaer, "Artık her ikisini de AK Parti çatısı altında toplayarak Nilüfer'e hakettiği hizmeti vermeyi istiyoruz. AK Parti'nin belediyecilik anlayışını biliyor ve görüyoruz. Bu artık Türkiye çapında açık şekilde görülüyor. Hepinizin imar sıkıntısı olduğunu biliyorum. Bunların giderilmesi için biz çok uğraştık ama icra makamı başka olunca malesef çözemedik. Ben size göreve gelirsem, imar meselesini sizin istediği şekilde çözmeye dekilanlı sözü veriyorum. Bu seçim hepimiz için çok önemli. Teşkilatım arkamda ve bende tecrübeme güveniyorum. Biz yönetmeye değil hizmet etmek için geliyoruz. Sıkıntıları dinlemekle yetinmeyecek çözmek için gayret göstereceğiz. Hizmetleri sizlerin istediği şekilde yürüteceğiz" dedi.

Maydaer, vatandaşların sıkıntılarına da kulak vererek, ulaşım, rekreasyon, imar ve sosyal anlamda projeler ürettiklerini göreve geldiği takdirde uygulamaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ise ülke gündemine dikkati çekerek, "Ülkemizde ne tür karanlık güçlerin kötü emelleri olduğunu görüyorsunuz. Aydınlık Türkiye için yola çıkan AK Parti, düzenlenen ayak oyunları mutlaka boşa çıkartacaktır. AK Parti'nin alacağı her oy, bu güçlerin üzerine gitmesinde elini güçlendirecektir. Partimizden kaynaklanmayan ekonomik kriz elbette ülkemizide etkiledi. Bu sıkıntıların çözümü için hükümetimiz çalışıyor" dedi.

Dağ-Der Nilüfer Şube Başkanı Orhan Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maydaer ve ekibine başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 13:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eşref akkoç IP: 88.246.106.xxx Tarih : 2.02.2009 10:12:22

sayın ışıl hanım 29 mart yerel secimlerden büyük zaferle çıkacağınızı ümit ediyorum.bu sefer nilüğfer AK ve IŞIL IŞIL diyecek.NİLÜFERİN üvey evlat olarak bırakılmasına nilüüfer halkınında artık yeter diyeceğine inanıyorum. bu güzel beyit de benden nilüfer ilçemem hediyem olsun; ''DEĞERLİ İSE NİLÜFERİMİZ. artık; AK ellere veriniz''