4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer'den anlamlı ziyaret

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, akraba oldukları sanılan Balkan Göçmenleri Konfederasyonu Başkanı Turan Gençoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İşadamı Gençoğlu, "Gelinim geldi" diyerek karşıladığı Yüksek Mimar Maydaer ile uzun süre sohbet etti.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile birlikte Balkan Göçmenleri Konfederasyonu Başkanı Turan Gençoğlu'nu ziyaret etti. Göçmen gelini olan Yüksek Mimar Maydaer ile uzun süre sohbet eden Gençoğlu, "Sizin başkan adaylığınızdan sonra Türkiye'nin her bir yerinden onlarca kişi beni aradı. 'Sizin eşiniz Nilüfer'de aday olmuş' diyorlar. Sizi kimi kızım, kimi de gelinim sanıyor" dedi.

"Gelinim" diye karşılayıp, yanına oturttuğu Yüksek Mimar Maydaer'e başarılar dileyen Gençoğlu, seçimlerin ardından Maydaer'i taze meyve yemeye davet etti. Görükle'de bulunan Penguen Gıda'yı taşımayı düşündüklerini ifade eden Gençoğlu, "Hammaddenin fabrikaya yakın olması lazım. Çiftçi ürettiği hammaddeyi, traktörleriyle getirmesi lazım. Ayrıca Balkan Göçmenleri Konfederasyonu'ndaki görevimi de yakında devredeceğim" dedi.

Görükle'nin yıllardır hizmete aç olduğundan yakınan Gençoğlu, Maydaer'ıin projelerini dinledi. Eşit hizmet için göreve geldiklerini ifade eden Yüksek Mimar Maydaer, Gençoğlu'ndan seçimlerde destek istedi. Ziyarete katılan AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de kendisinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in akrabası zannedildiğini ifade etti. Uzun süre sohbet eden Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Penguen Gıda'nın sahibi Turan Gençoğlu'ndan destek istedi.

GÖRÜKLE'DE İŞÇİLERE SESLENDİ
Ayrıca Yüksek Mimar Maydaer, İbrahim ve Orhan Şahin'in sahibi olduğu Şahinler Makine'yi ziyaret etti. Başkanlık yapmaya değil, hizmet etmeye geldiğini ifade eden Başkan Adayı Maydaer, fabrikayı gezdikten sonra yemekhanede işçilere seslendi. Projelerini anlatan Yüksek Mimar, seçim için destek istedi.

GÖRÜKLELE MAYDAER'E SEVGİ SELİ
Ardından Başkan Adayı Maydaer, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile birlikte Görükle'deki esnafı gezerek meselelerini dinledi. Herkesin büyük ilgi gösterdiği Yüksek Mimar Maydaer, Görükle'nin hizmet alamamasından yakınırken "Size hizmet etmek için geliyorum. 30 Mart'ta buluşmak üzere desteğinizi bekliyorum" dedi. Kadınlarla sohbet edip, Görükle'nin ikinci plana atılmasından dert yanan Yüksek Mimar, projelerini anlattı.

BAKAN ÇELİK İLE FABRİKAYI GEZDİ
Dur durak bilmeyen Başkan Adayı Maydaer, daha sonra da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile birlikte Demirtaş Sanayi Bölgesi'ndeki Truva Tekstil'i ziyaret etti. Fabrika sahipleri Mehmet Işık ve Yücel Civan tarafından kapıda karşılanan Bakan Çelik, sanayicilerle sohbet etti. Fabrikayı Yüksek Mimar Maydaer ile birlikte gezen Bakan Çelik, "Hükümetin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Nasıl çalıştığımızı görüyorsunuz. Desteğinizi bekliyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?