4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer'den BAL-GÖÇ'e ziyaret

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mehmet Tunçak ve Ali Koyuncu ile birlikte Bal-Göç'ü ziyaret ederek, göçmenlerin sıkıntılarını dinledi.

Bal-Göç Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Mehmet Tunçak ve Ali Koyuncu, AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu, Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan hazır bulundu.

Kendisi de balkan gelini olan ve sıcak ilgiyle karşılanmaktan dolayı Balgöç'e teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu, "Balkan göçmenlerinin sorunlarını biliyoruz. Bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bundan sonra işlerinin siyaset yapmak olmadığını, ifade eden Milletvekilli Tunçak ise, "Bugüne kadar sadece laf üreterek bu yolu yürümeye çalışanları çok dinledik. Bunu siyasi parti ayırt etmeden söylüyorum. Almamız gereken tek kıstas iş yapmaktır. Ürettiğimizin ve neticenin ne olduğuna bakmak gerek" dedi.

Nilüfer Belediye Başkan adayı Maydaer'in Bursa tarihine altın harflerle kazınacağını da vurgulayan Tunçak, "Bugün iş Nilüfer'dir, yarın başka bir görev olabilir. Kendisi büyük iş yapmaya geliyor. Biz de sonuna kadar destekçisiyiz" şeklinde konuştu.

"NİLÜFER IŞIL IŞIL OLACAK"

Milletvekili Koyuncu ise Bursa'nın bir Balkan göçmeni şehri ve bu noktada marka olduğunu kaydederek, Maydaer ile Nilüfer'in ışıl ışıl olacağını dile getirdi. Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer kazandığında Nilüfer'in de kazanacağını vurgulayan Koyuncu, "Nilüferimize ve Bursamıza bir çivi çakandan Allah razı olsun. Ama biz çiviler çakacağız. Bu noktada da iddialı olduğumuzu söylüyoruz. Bu yüzden gelin yerel ile genel iktidarı birleştirelim. Birleştirdiğimizde daha kalıcı ve süratli hizmetler ortaya çıkacaktır" dedi.

Bal-Göç Genel Başkanı Balkan da dayanışma ve kültürel değerleri yaşatmayı öne çıkarmak gerektiğini anlattı. Balkanlarda dostluk ve kardeşliğin dah da pekiştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Balkan, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki yıllarda sadece Balkan ülkelerine değil, tüm komşu ülkelerine Türk milletinin gitmesini teşvik etmeliyiz. Oralara ne kadar çok gidersek, soydaşlarımıza o kadar çok faydalı oluruz. Bu arada genç göçmenlerin siyasete girmesi için büyük efor sarfediyoruz. Ama siyasilere de büyük görev düşüyor. Bu kişilere fırsat vermemiz lazım. Işıl hanımın Nilüfer başkan adayı olmasına sevindim. Bu görevi layıkıyla yapabileceğine inanıyorum. Biz, camiamıza sıcak duygularla yaklaşana hakkını veririz".

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 14:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?