3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Maydaer'den coşkulu açılış

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki seçim bürosunu coşkulu bir törenle hizmete açtı.

"Benimle yürümeye var mısınız" diye seslenen Yüksek Mimar Maydaer'in konuşması yapılan coşkulu tezahüratlarla kesildi.
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Cumhuriyet Mahallesi, Gazi Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosu açılışını AK Parti Milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Ali Koyuncu ile birlikte açtı. Yüksek Mimar Maydaer, coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. "İşte Nilüfer işte AK Parti", "Nilüfer seninle gurur duyuyor", Nilüfer seninle ışıl ışıl olacak" tezahüratlarıyla karşılanan Maydaer konuşmasını alkışlar yüzünden ara ara kesmek zorunda kaldı. Yüksek Mimar Maydaer, "Her mahalleye eşit hizmet edecek, dürüst ve şeffaf bir yönetim için benimle yürümeye var mısınız?" diyen Maydaer’e herkes, "Evet" diye haykırdı. Gösterilen yoğun ilgiye layık olamaya çalışıp şımarmayacağını ifade eden Maydaer, "Verdiğiniz bu güven ve sevgi daha mütevazı olmamı sağlayacaktır. Nilüfer'e AK Parti Belediyeciliğinin damgasını vuracağız. Tek bir hedefimiz var. O da hizmet etmek. 29 Mart'a çok az kaldı. Nilüfer farkımızı görecek ve bir daha bizden asla vazgeçmeyecek" diye konuştu.


Açılış töreninde konuşan Bursa Milletvekillerinden Canan Candemir Çelik ise, "Gördüğüm bu coşku ve heyecan her şeyi anlatıyor. Nilüfer'in ışıl ışıl olmasına hiç bir engel kalmadı" derken Ali Koyuncu ise, bu seçimlerin mahallelerin kaderini belirleyeceğini kaydederek, "Takımımızla Nilüfer'i ışıl ışıl yapmaya geliyoruz" diye konuştu.


Engelli bir genç ile Bursalı şehit er Samet Saraç’ın annesinin de katıldığı açılış töreninde katılımcılara çiğ köfte ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?