4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Maydaer'e sevgi seli

Bursa'da, AK Parti belediyeciliğini görmeleri için otobüslerle Osmangazi ilçesinde yapılan hizmetleri gezen Nilüferli kadınlarla bir araya gelen Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Maydaer, "Gümbür gümbür geliyoruz" diye konuştu.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Belediyeciliğini görmeleri için otobüslerle Osmangazi ilçesini gezen Nilüferlilerle, Merinos Tren İstasyonu'nda bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Maydaer, başkanlar gibi karşılandı.

Kendisine sarılmak ve öpmek isteyen vatandaşlar yüzünden zor anlar yaşayan Maydaer, küçükleri gözlerinden büyüklerini ise ellerinden öperek herkesin ilgi odağı oldu. Sözleri alkışlar ve tezahüratlarla kesilen Maydaer, "AK Parti belediyeciliğini gördünüz. Gümbür gümbür geliyoruz" diye konuştu.

ÖZLÜCE KARANLIK VE ÇAMUR DERYASI

Özlüce Mahallesi'nde oturan bir kadın, mahallenin karanlık ve çamur olduğundan yakınarak, "Biz gaspa, saldırıya uğruyoruz. Otobüs yok. Pazar yerleri çamur içinde. Pazara ağlayarak gidip, ağlayarak geliyoruz" dedi. Maydaer ise sıkıntıları bildiklerini ifade ederek, "Başkanlık için dua ve desteğinize ihtiyacım var" diye konuştu.

Maydaer'in konuşmasını, cep telefonlarına kaydeden Nilüferli kadınlar, Başkan Adayı Maydaer ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?