1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Medyada bir kadın patron

İşadamı Cavit Çağlar’ın kızı Yasemin Çağlar, ‘çocukluğundan bu yana içinde yer almanın hayalini kurduğunu’ söylediği medya sektörüne, 24 yaşında yönetici olarak adım attı. Sahibi oldukları Olay Medya Grubu’nda İcra Kurulu Başkanlığı’na getirilen Yasemin Çağlar, genç yaşına rağmen gazete, televizyon ve radyo kanalının sorumluluğunu yüklendi.

YABANCISI DEĞİLİM

Yasemin Çağlar, yaptığı açıklamada, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ağabeyi Mustafa Çağlar’ın yanında Nergis Tekstil’in dokuma bölümünde 8 ay süreyle çalıştığını söyledi. Çağlar, 13 yaşından beri şu an yöneticiliğini yaptığı gazetenin binasına gittiğini, faal şekilde medya sektörünün içinde yer almanın hayalini kurduğunu ifade ederken, bu nedenle üniversite eğitimini de iletişim dalında yaptığını vurguladı.

Bu yılın nisan ayında Olay Medya Grubu İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildiğini anlatan Çağlar, şöyle konuştu: “Göreve başladığım ilk günden itibaren buradaki toplantılara katılarak, tamamen olayın içine girdim. Büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. En büyük destekçim ailem oldu.

BABAMI ÖRNEK ALDIM

Hayatım boyunca babamı örnek aldım. Babam da şu anki görevimde gösterdiğim performanstan oldukça memnun. Günün büyük bölümünü görevimin başında geçiriyorum. Buradaki her şeyle ilgileniyorum. Çok dinamik ve oturmuş bir ekiple çalışıyoruz. Bu durum işimi daha da kolaylaştırıyor. Kısacası, küçüklükten beri hayalini kurduğum mesleğin başında olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Çok genç yaşta çok şey öğreniyorum.”

Ajanslar
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2006 Salı 09:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?