2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Mercan Dede'den yardım konseri

Mercan Dede, Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sevgi Market yararına konser verdi. 

Mercan Dede olarak bilinen Arkın Allen, İran'ın tanınmış müzik topluluğu Niyaz'ın solisti Azam Ali ile birlikte Barış Manço Kültür Merkezi'nde konser verdi. Yıldırım'da oturan ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalandığı Sevgi Market ve Sevgi Mağazası'nı konser öncesi gezen Mercan Dede, gördükleri karşısında çok şaşırdığını dile getirdi. Özellikle Sevgi Mağazası'nda gördüğü gelinlikle duygulanan Mercan Dede, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e böylesi bir projeden dolayı teşekkür ederken, dünyanın her yerinde konser verdiğini, fakat böyle bir yardım seferberliğini hiçbir yerde görmediğini söyledi. 

Eskiyle yeniyi, doğu ile batıyı yaptığı müzikte birleştiren Mercan Dede ve Featuring Niyaz'ın konseri büyük ilgi gördü. Geceye AK Parti Bursa İl Başkanı Hayrettin Çakmak, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, başkan yardımcıları ve çok sayıda sanatsever katıldı. AK Parti İl Başkanı Çakmak Mercan Dede'ye, Başkan Keskin de Azam Ali'ye plaket verip teşekkür etti. 

Başkan Keskin, Sevgi Market yararına düzenlenen konserden elde edilen gelirin market kasasına aktarıldığını, marketten yararlanan yüzlerce ihtiyaç sahibi Yıldırımlı'ya umut dağıtılacağını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 14:39:49
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 14:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?