6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Merinos AKKM tanıtım atağında

MERİNOS AKKM TANITIM ATAĞINDA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Atatürk Kongre Kültür Merkezi, İstanbul’daki ‘ECECIBT 2010 Doğu & Orta Avrupa Kongre, Toplantı ve İş Turizmi Fuarı’nda tanıtıldı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 24 – 26 Haziran tarihleri arasında gercekleştirilen ‘ECECIBT 2010 Doğu & Orta Avrupa Kongre, Toplantı ve İş Turizmi Fuarı’nda iş turizmi, konferans, toplantı, seminer ve kongre turizmine yatırım yapan firmalar, acentalar ve oteller stant açtı. Orta ve Doğu Avrupa ile mevcut olan iş hacmi ve potansiyelini arttırmak amacıyla hayata geçirilen fuarda Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Karadağ, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Tayland, Ukranya ve Yunanistan gibi ülkelerden çok sayıda turizm firması yer aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nin tanıtımını yaptığı stant fuarda yoğun ilgi gördü. Fuar süresince 30’a yakın turizm acentesi ve profesyonel kongre organizatörü ile görüşmelerin yapıldığı Merinos AKKM, fuar ziyaretçilerinin beğenisini topladı.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Semih Pala, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu yönetim kurulunun koordinasyonunda belediye şirketlerince işletilen Merinos AKKM’nin tanıtım ve pazarlama çalışmalarına başladık. Bursa’da uluslararası boyutta düzenlenen ve ilk sınavımız olan Diş Hekimleri Kongresi’nden de başarıyla çıktık. AKKM ile bundan sonra Bursa’nın yıldızı sosyal, kültürel ve turizm alanında daha çok parlayacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:02:04
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 13:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?