3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Merinos Parkı yarın açılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursa'ya 'yeşil' imajını yeniden kazandıran Merinos Parkı, 7 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'da açılacak.

Kentin çehresini değiştiren eserlerle Bursa'nın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projesi hayat buluyor. Merinos Projesi'nin, kongre merkezi bölümü hariç bütün bölümleri, Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, "Büyük yürüyüşler ilk adımla başlar" diyerek, Merinos Parkı'nın açılışına tüm Bursalıları davet etti.Öte yandan Merinos Parkı, henüz açılmadan Bursalıların uğrak mekanı halini aldı. Yeşil alandan suni göle, yürüyüş yollarından spor alanlarına, oyun parklarına ve bisiklet yollarına kadar pek çok bölüm vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Kente nefes aldıran ve adeta Bursa'nın yeni oksijen deposu haline gelen Merinos Parkı'nda oyun parkları çocukların, spor alanları da ebeveynlerinin ilgisini çekti. Kentin merkezinde zinde kalmak için spor yapan vatandaşlar, Merinos Parkı'nı Bursa'ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 16:23:40
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 16:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?