6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Merinos’ta üreten eller sergisi

MERİNOS’TA ‘ÜRETEN ELLER’ SERGİSİ

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi İstihdam Grubu üyelerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan ‘Üreten Eller’ sergisi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi sanat galerisinde açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala’nın da katıldığı sergide, Kadın Meclisi üyesi kadınların büyük emek vererek yaptıkları ürünler vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Pala, sergi ile kadınların yeteneklerini sergileme imkanı bulduklarını belirterek, “Bu sergide geleneksel kültürümüzün birbirinden farklı çalışmalarını bir araya getirdik. El emeğine ve sanata büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin sergisinde kendi ürünleri yer alıyor. Bu ürünler satıldığı takdirde üyelerimiz, aile bütçelerine de katkı sağlamış olacaklar. Bu sayede kadınlarımız tüketimden üretime geçmenin mutluluğunu yaşayacak” diye konuştu.

BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammed Soysal, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ve BURKENT Genel Müdürü Cemil Tekin de sergiye katılarak, kadın meclisi üyelerine destek verdi.

MERİNOS’TA ‘ÜRETEN ELLER’ SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:09:00
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 14:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?