6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Mermiyi rakıyla yutturdu

MERMİYİ RAKIYA MEZE YAPTIRAN ŞÜPHELİNİN 32 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Bursa'da iaşe bedelini ödemek için evine çağırdığı arkadaşına rakıyla mermi içirerek 7 bin lira haraç istediği iddia edilen şüpheli hakkında 32 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, 5 Haziran'da Tayakadın Mahallesi`nde meydana gelen olayda, şüpheli A.Ö. (20), arkadaşı V.P.'yi (19) evine davet etti. İki arkadaş, birlikte alkol almaya başladı. İddiaya göre cezaevine girip çıkan A.Ö. iaşe bedelini ödeyebilmek için arkadaşı V.P.'den 7 bin lira para istedi. V.P. bu kadar parası olmadığını söyleyince şüpheli A.Ö. silahına sarıldı. Tabancasıyla önce rasgele ateş eden A.Ö., daha sonra şarjörden çıkardığı bir mermiyi, V.P.'ye rakıyla beraber yutturdu. Arkadaşı V.P.'nin cep telefonu ve kredi kartına el koyduğu iddia edilen şüpheli A.Ö., şikayet üzerine polis tarafından yakalandı.

Kontrol için hastaneye götürülen V.P.'nin zorla yuttuğu merminin kalın bağırsağında bulunduğu belirlendi. Savcılığın akıllara durgunluk veren olayla alakalı soruşturması sona erdi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı şüpheli A.Ö., hakkında, "nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve mala zarar vermek" suçlarından 32 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Şüpheli önümüzdeki günlerde 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

MERMİYİ RAKIYA MEZE YAPTIRAN ŞÜPHELİNİN 32 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2010 Pazar 10:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?