4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Meşalelerle karşılandı

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkılan hal binasının yerine Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yapılacağını söyledi.

Altepe, halkın yüzünü kızartmamak için taşın altına elini değil kendisini koyduğunu belirterek, "Dünya Bursa'da yapılacak metro ve tramvayları konuşacak" dedi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Altepe, çocukluğunu ve gençliğinin geçtiği Elmasbahçeler Mahallesi'nde meşalelerle karşılandı. "En büyük başkan" sloganları ile mahalleye giren Altepe'ye, mahalle halkı büyük sevgi gösterilerinde bulundu.


Seçim çalışmalarında mahallesinde büyük moral bulan Altepe, yüzde 74 gibi oy aldığı mahallesinin yüzünü kara çıkartmamak için taşın altına elini değil, kendini koyduğunu söyledi.


Yıllardır adeta kangren haline gelen sebze halinin şehir dışına taşınmasının ardından yıkılan bölgenin ne yapılacağı tartışması sürerken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe bölgeye Bursa'ya yakışır bir belediye sarayı yapacaklarını açıkladı. Büyükşehir'in binasının Osmangazi'de olduğunu hatırlatan Altepe, "Bu dönemde sizin şansınız var. Allah nasip ederse halin olduğu bölgeye büyükşehirin binasını kuracağız. Hemen mahallemizin dibine gelecek. Biz bunu 8 yıldır planlıyoruz. İnşallah saray gibi bir bina olacak. Bu döneme yakışır bir hizmet olacak. Bu bölgeye de bir katma değer getirecek. Bizler Osmangazi'deyiz. İnşallah belediye binası da mahallemize gelmiş olacak" dedi.


Misket oynayıp birlikte büyüdüğü insanların arasında belediye başkanı olarak bulunmaktan dolayı heyecan ve mutluluk duyduğunu belirten Altepe, "Elmasbahçeler yüzde 74 oyla seçimlerde birinci çıktı. Herkes belediye başkanı çevresine bakar, "ne kadar oy alacak" diye. Siz bizi nasıl birincilikle göreve getirdiyseniz, biz de sizlerden aldığımız güç, enerji ve sinerji ile sırf sizlerin yüzünü kara çıkartmamak için tüm projelerde elimizi değil kendimizi taşın altına koyduk. Çünkü bizler başarılı olmak zorundaydık. Yapılamayanları yapmak zorundaydık" diye konuştu
Bursa'nın bir çok şeyi başarabilecek güçte olduğuna inandıklarını söyleyen Altepe, "Bursa diğer şehirlerin başaramayacağı şeyleri başarır. Biz bunu biliyoruz. Biz imalatın içindeyiz. Dünya Bursa'da yapılan metroları tramvayları konuşacak. Bunları belediye eliyle gerçekleştireceğiz. Bursa marka olacak diyoruz. Bu lafla kalmayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 10:27:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?