3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Meşin Yuvarlak Başarı Ödülleri verildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen 'Meşin Yuvarlak Başarı Ödülleri' düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TÜFAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 5. Meşin Yuvarlak Başarı Ödülleri töreni, Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ile spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Metin Begüm, aradıkları kriterlere uyan teknik direktörlere, antrenörlere ve hizmet edenlere ödül verdiklerini belirtti. Konuşmanın ardından ödüle layık görülen antrenörlere ve spor adamlarına protokol tarafından ödülleri verildi. Bursa sporuna hizmet edenlere verilen 'Ahde Vefa Ödülü'ne ise bu ay Dr. Recai Özdemir, Bursaspor'un eski futbolcularından Sedat Özden (Sedat 3), Haluk Semiz ve Bursaspor'un eski başkanlarından Murat Gülez layık görüldü. Murat Gülez'e ödülünü kardeşi
olan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli verirken, Haluk Semiz'e ise başkan adayı Recep Altepe verdi.

Törende konuşan eski başkanlardan Murat Gülez, Bursaspor'un dilenci pozisyonundan çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, Bursaspor'u ve sporu yücelterek, insanları içine katarak Bursaspor'un şampiyon olacağına inandığını kaydetti.  CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ise, Bursaspor'un her zaman en iyisine layık olduğunu söyledi. Gerekli çalışmalara ağabeyi Gülez'in başladığını, kendisinin sürdüreceğini ifade eden Kaleli, Bursaspor'un marka bir takım olacağını dile getirdi. Bursa'nın Bursaspor olmadan olamayacağını vurgulayan Kaleli, yeşil beyazlı kulübün yeni stadına kavuşacağını kaydetti.

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ise, sporun hayatın bir parçası olduğunu kaydederek, "İnsanımızın ve kentlerimizin geleceği için spor önemlidir. Bu konuda emeği geçen herkese şükranlarımı arzediyorum. Çünkü onlar bu işin fedakar insanlarıdır. Ödül alan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bursaspor, Bursamızın en önemli değerlerinden birisidir. Nüfusu 3 milyona yaklaşan şehrin tek kulübüdür. Bu yüzden yeşil beyazı rahatlıkla omzumuzda taşıyabiliyoruz. Geçmişte yapılan hizmetler
ivme kazanarak devam edecektir. Bursaspor'un şampiyonluğa oynaması için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Gecenin sonunda ise ödül alan teknik adamlar ve spor adamları topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?