4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Meslektaşlar As Merkez'de buluşuyor

Bursa'da As Merkez Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, “Meslektaşlar As Merkez’de buluşuyor” sloganıyla başlattığı kampanya, her meslek grubundan büyük ilgi görüyor.

Her çarşamba As Merkez’de buluşan yüzlerce “meslektaş”, hem ücretsiz sinema bileti kazanıyor hem de aracını bedava yıkatıyor.

18 Şubat’ta başlayan kampanya kapsamında bugüne kadar doktorlar, mühendisler, mimarlar, avukatlar, öğretmenler ve ordu mensuplarını ağırlayan As Merkez, eğlencenin kapılarını şimdi de emniyet mensupları ile akademisyenler için sonuna kadar açıyor.

1 Nisan Çarşamba günü emniyet mensupları, 8 Nisan Çarşamba günü ise akademisyenler As Merkez’e gelerek, ültramodern dizaynıyla 4 salonda birden vizyon filmlerini takip eden Avşar Sinemaları’nda hediye sinema biletinin keyfini doyasıya çıkarıyor. Arabaları ise As Merkez Kapalı Otoparkı’ndaki Bursa Oto Yıkama’da hiçbir ücret ödemeden tertemiz oluyor.

As Merkez yetkilileri, "Siz de kendi meslek gününüzde As Merkez’e gelin, üyesi olduğunuz meslek örgütü kartı ya da kartvizit ve kimliğinizi danışma bankosuna getirerek, ücretsiz sinema biletinizi ve hediye oto yıkama fişinizi alın. Siz film izlemenin keyfini yaşarken, aracınız tertemiz olsun" çağrısında bulunuyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?