5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Metroda kaza!

Bursa'da kuruyemiş yüklü bir minibüs takla atıp Bursaray demirlerine çarptı. Kazada araç sürücüsü şans eseri yara almadı. Takla atan aracın metronun geçişini engellemesi üzerine şehir hatları seferlerinde kısa süreli aksamalar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı İhsaniye Metro Durağı önünde meydana geldi. Kuruyemişçilik yaptığı öğrenilen Latif Deligöz (24) idaresindeki 16 LB 391 plakalı minibüs, kontrolden çıkıp yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak takla atmaya başladı.

Çerez yüklü minibüs metro demirlerine de çarparak yan yattı. Kaza sırasında metronun oradan geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi. Aracın içinde sıkışan Deligöz, vatandaşlar tarafından dışarıya çıkarıldı. Deligöz'ün büyük bir şans eseri burnu bile kanamadı.

Kapanan metro yolu yüzünden şehir hatları seferlerinin aksaması üzerine kaza yerine gelen metro görevlileri rayların üzerine düşen demirleri toplayarak metronun geçmesini sağladı. Latif Deligöz de her türlü ihtimale karşın 112 ambulansı ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yerlere dökülen çerezler yüzünden bir süreliğine trafiğe kapanan Mudanya yolu temizlik ekiplerinin çalışmalarının ardından açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2005 Salı 15:02:00
Güncelleme :26 Temmuz 2005 Salı 15:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?