3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

MFÖ Bursalıları coşturdu

Türk Pop Müziği'nin usta isimleri Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), '48. Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında konser verdikleri Bursa'da sevenlerine keyifli bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) işbirliğiyle Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde, Bursa Çimento Fabrikası sponsorluğunda sevenleriyle buluşan MFÖ, en güzel şarkılarını seslendirerek hayranlarını mest etti.

Biletleri satıldığı ilk gün tükenen konserin Bursa'da yaşadıkları en coşkulu konser olduğunu belirten sanatçılar, sahne performanslarıyla sevenlerini coşturdular. 'Ele Güne Karşı', 'Sarı Laleler', 'Ah Bu Ben', 'Ali Desidero' ve 'Yalnızlık Ömür Boyu' gibi sevilen şarkılarını coşkuyla söyleyen MFÖ, hayranlarıyla birlikte oynadıkları ses yarışmasında da Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce kişiyi kahkahaya boğdu. Konser sonunda hayranlarının alkış yağmuruna tuttuğu sanatçılar, yoğun ilgiden dolayı yeniden sahneye gelerek en özel şarkılarıyla konseri noktaladı.

Muhteşem konseri keyifle izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kuliste ziyaret ettiği usta sanatçılara İznik çinisi ve çiçek verdi. Konseri AK Parti Bursa milletvekilleri Mehmet Tunçak ve Ali Koyuncu, CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel ve AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar de konseri izleyenler arasında yer aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?